Locurile publice: arhive, biblioteci, hoteluri, restaurante, frizerii, locuri de divertisment, toalete, dezinfecție și sterilizare asupra arhivelor, cărților, documentelor, instrumentelor etc..

Spitale, fabrici farmaceutice: vestiare, laboratoare, săli de operații, secții, săli de pregătire, instrumente chirurgicale, îmbrăcăminte de protectie, ateliere sterile și alte locuri.  Industria alimentară și a băuturilor: Dezinfectarea și sterilizarea atelierelor, camerelor aseptice, vestiarelor, depozitelor și echipamentelor de producție etc. este o garanție puternică pentru majoritatea fabricilor de produse alimentare ptr a avea standarde HACCP.

Industria cresterii de animale: creșterea puiului în interior, hrănirea animalelor, inocularea aseptică, mirosuri, dezinfectare, sterilizare și purificarea aerului, ouă de pasăre, medicamente din plante, fructe, legume, produse din carne, produse acvatice și alte produse.

Altele: Toate industriile în care aerul interior trebuie să fie dezinfectat și sterilizat pentru a elimina mirosul, mucegaiul ,bacterii,virusi , pot fi tratate cu un aparat de dezinfectare cu ozon.