Despre Noi

Clean H2 O3

Clean H2O3 srl este o societate care activeaza in domeniu din 2008. Suntem specializati in asamblarea, instalarea si comercializarea aparatelor si echipamentelor, care produc ozon pentru curatare si sterilizare In diferite domenii.

De mult folosit in terapiile medicale, ozonul a demonstrat ca este un bactericid, anti-viral si anti-mucegai remarcabil.

Despre ozon si ozonizare

Ozonul este o minune a naturii. In atmosfera, ozonul protejeaza planeta noastra de radiatiile daunatoare ultraviolete. In apropiere de pamant, ozonul purifica si sanitizeaza aerul pe care il respiram, apa pe care o bem si hrana pe care o mancam.

De mult folosit in terapiile medicale, ozonul a demonstrat ca este un bactericid, anti-viral si anti-mucegai remarcabil.

Ozonul este o forma de oxigen compus din trei moleculele (O3). Spre deosebire de oxigenul biatomic (O2 oxigenul respirabil prezent in atmosfera), ozonul este foarte instabil si devine O2 in 30 minute in conditii atmosferice normale. Ozonul este un  puternic agent oxidant, poate sa oxideze un numar mare de molecule incluzand metale(cu exceptia aurului, platinei si a iridiului).

In natura, ozonul se formeaza cu ajutorul razelor ultraviolete ale soarelui si a descarcarilor electrice din timpul furtunilor.

  • Ozonul este cel mai puternic agent oxidant si dezinfectant disponibil, pentru tratamentul solutiilor apoase si amestecurilor de gaze;

  • Desi ozonul este numai partial solubil in apa, dar suficient incat proprietatile lui oxidante si dezinfectante pot fi complet utilizate;

  • Dupã ce ozonul oxideaza si dezinfecteaza, se descompune in oxigen;

  • Ozonul este  cel mai puternic oxidant disponibil, sigur pentru utilizare. Motivul din care nu se foloseste in scara larga,  este ca nu poate fi conservat si depozitat , in consecinta trebuie generat si folosit pe loc.

  • Ozonul in faza lui gazoasa este un dezodorizator dovedit

  • In tratarea apei potabile, apei menajere, are capacitatea de a transforma materialele organice in materie biodegradabile. Ca rezultat, combinand oxidarea ozonului cu tratamentul biologic ulterior, se obtine apa sau apa reziduala cu concentratii scazute de compusi organici, la costuri reduse fata de orice alt proces;

PROPRIETATILE  PRINCIPALE ALE OZONULUI:

Ozonul poate oxida si descompune urmele de insecticide, ingrasaminte, hormoni, antibiotice, din vegetale, fructe, peste, carne.

Poate distruge colibacilii, streptococii, bacilii dizenteriei, virusii hepatitei A si B, precum si alte bacterii si virusi (sars,corona virus etc..) nocivi organismului.

Puterea de penetrare a ozonului in vegetale, fructe, peste, carne este de pana la 5-10 cm, efectul antibacterian si de dezintoxicare ajunge la 99,5 %, in acelasi timp asigurand mentinerea prospetimii, igiena, siguranta alimentelor, astfel incat sa nu fie distrusa structura nutrientilor din alimente.

Ozonul poate oxida, descompune si neutraliza rapid si complet diverse mirosuri neplacute din aer si apa (mirosul de fum, mucegai, vopsea). Poate purifica apa potabila cu continut de clor, fier, mangan sau alti compusi organici nocivi organismului uman astfel incat aerul si apa sa fie mai pure, mai curate.

Efecte de mentinere a sanatatii – folosirea timp indelungat a apei bogate in ozon la spalarea capului poate elimina matreata, parul isi recastiga culoarea si stralucirea, se regenereaza. Spalarea constanta cu apa bogata in ozon poate imbunatatii starea fizica, activeaza functiile celulare, stimuleaza metabolismul; poate trata leucorea, bolile sexuale, bolile de piele; protejaza, infrumuseteaza si albeste pielea, elimina punctele negre, pistruii, acneea si cosurile. Puterea sa de oxidare este dubla fata de cea a clorului, omoara bacteriile cu o viteza de 600 pana la 3000 de ori mai rapida decat cea a clorului, reusind sa omoare bacteriile in doar cateva secunde. Ozonul poate oxida si descompune cu rapiditate substantele chimice ce produc mirosuri neplacute, avand efect de inlaturare mirosurile de mucegai, mirosuri neplacute  si patrunzatoare de diluanti sau vopsele, dupa renovarea locuintei.

Baia cu ozon poate ameliora si vindeca diverse boli: are rol in dilatarea vaselor sanguine, scade colesterolul, previne hipertensiunea, arterioscleroza, precum si simptomele asociate bolilor de inima; elimina toxinele acumulate in ficat si rinichi, asigura functiile lor normale; stimuleaza metabolismul, regleaza secretia endocrina; asigura relaxarea completa a pielii, muschilor si a creierului; amelioreaza tuberculoza, dispepsia, reumatismul, anemia, diabetul, uremia, racelile, migrenele, are un bun efect in prevenirea si tratare bolilor sexuale.

sterilizare in spitale, sali de reanimare, in unitatile de stocare a sangelui, pentru sterilizarea aparatelor medicale, in fabricile de medicamente, in crescatoriile de animale, in magaziile de stocare a alimentelor; purificarea aerului in unitati economice, locuri publice, mijloace de trasport, etc; tratarea apei reziduale din spitale, a apei industriale, menajere si de baut etc; aparate casnice (vesela), sterilizarea fructelor si legumelor, etc; sterilizarea permanenta a filtrelor si aparatelor de aer conditionat; utilizare cosmetica.

Comanda Produsele CLEAN H2O3

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.