OZCL – OF 3-20G

Generatoare de ozon de mici dimensiuni alimentate cu oxigen, potrivite ptr tratamentul apei potabile.

Comanda

OZCL – OF 20-300G

Generatoare de ozon de dimensiune medie alimentate cu oxigen, potrivite ptr tratamentul apei potabile.

Generator de ozon pentru industria apei . Instalatia de ozonizare OF 20-300g prezinta cea mai recenta tecnologie pentru producerea si dizolvarea ozonolui in flux de apa; acest sistem se compune dintr-un generator de ozon si un ansamblu hidraulic de amestecare si dizolvare in apa a oxigenului si ozonului in proportii optimale, pentru a satisface cerintele dorite.

Comanda

OZCL – K-5 – 10-20G

Generatoare de ozon cu placi electronice, folosite ptr. tratarea aerului in spatii industriale, publice si domestice. Oferta speciala OZCL-K-10G,

Comanda

OZCL – 15- 50G

Generatoare de ozon de mici dimensiuni, cu tuburi efect “Corona” alimentate cu aer si racite cu aer , de la 30 de G/h racite cu apa.

Comanda

OZCL – W-3 -5-10G

Generatoare de ozon cu tub tip “Corona” atasabile la pereti potriviteptr dezinfectia aerului in incaperi de mici/medi dimensiuni; Birouri,ateliere, cabinete medicale, restaurante etc..

Comanda

OZCL – M-5-10G

Generatoare de ozon cu stativ , cu tub tip “Corona” ptr tratarea diferitelor spatiii cu posibilitatea de a fi usor mutate de la un loc la altul.

Generator de ozon ideal pentru dezinfectie, sanificare, sterilizare spatii publice, cat si cabinete, clinici, spitale etc..

Comanda

OZCL-AF 500-800-1000g

Generatoare de Ozon de medie/mare dimensiune alimentate cu aer si folosite in special ptr.tratarea apei reziduale.

Comanda

OZCL – AF-60-200G

Generatoare de ozon de medie dimensiune cu tuburi tip “Corona” alimentate cu aer si folosite ptr tratarea aerului in spatii industriale,publice etc .. potrivit si ptr ape reziduale.

Comanda

OZCL – DN-20-120G

Generatoare de ozon cu placi electronice “Long Life” cu turbina de difuzare a ozonolui,perfecte ptr tratamentul aerului in orice incaperi de mari dimensiuni.

Comanda

OZCL – OX-3-30 L

Generatorul de oxigen de 3-30 LPM separa oxigenul direct din atmosferă și se foloseste la alimentarea un generator de ozon. 

Comanda